BEMANI Indonesia

A place for bemania in Indonesia and the whole world
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 cchi3z experience LOL part 2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
das Licht



Number of posts : 1148
Age : 25
Location : Jakarta und Depok
Registration date : 2008-10-21

PostSubject: Re: cchi3z experience LOL part 2   Fri Jan 23, 2009 12:28 am

@ TANAH: perasaan gue dah cerita deh! yg waktu itu battle ama
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile http://mind-lips-heart-voice.blogspot.com
noir et blanc
BEMANI Master
BEMANI Master


Number of posts : 3297
Age : 23
Location : whatever I want
Registration date : 2008-06-06

PostSubject: Re: cchi3z experience LOL part 2   Fri Jan 23, 2009 8:41 pm

typeMARS wrote:
dan ternyata Sacchin is the Freakest person in the gath!!! big laugh

yea, I'm still the freak, meskipun gw promotor terselubung yang masukin tu smw coin yg gw beli

abis 40k

big laugh
Back to top Go down
View user profile http://blog.oricon.jp/xephy-n/
EarthPluto
Administrator
Administrator


Number of posts : 358
Age : 25
Location : Somewhere behind the rainbow...
Registration date : 2008-06-01

PostSubject: Re: cchi3z experience LOL part 2   Sat Jan 24, 2009 7:27 pm

awkawkkaw...

nyum.. bnun jg yah. abisinnya gmn. ~_~

seru tp, maennya.

_________________
-Votum terratium #03-

Human biggest power is Believe.
When they Believe, they can create un-imaginable power.
The power of Miracle.
Back to top Go down
View user profile http://earthpluto.blogspot.com
noir et blanc
BEMANI Master
BEMANI Master


Number of posts : 3297
Age : 23
Location : whatever I want
Registration date : 2008-06-06

PostSubject: Re: cchi3z experience LOL part 2   Mon Mar 16, 2009 9:26 pm

ngek....

tambah dong tambah~~

Senen ini sampe Jumat nanti tuh pra UAN ke 3. Ud gitu, gue pulangnya lebih awal, 10.30 ...
bgitu keluar, gue telpon maid gue, ternyata kemacetan di Tegallega soalnya ada kampanye pemilu 2009 (OH MAI GOAT!)...

tpaksa gue kabur dulu ke Riau Junction (walo ngomongnya sih nangkring di Cascade big laugh )

gue beli 16 koin, maen drummania 6th mix, stage bonus track.
sialnya lagi, 3 stage ???!!!!!! whaaat!? masa bonus track aka. long version bisa 3 stage ? swt benerrr.... bisa gila uwaa

mau ga mau, gue maen Depend On Me, pot pourri d'orange, sama JET WORLD (Long ver)...

abis itu, keluar deh extranya.. One Phrase Blues... spt biasa, itu lewat ^^
dan lolos lagi, GYAAA ENCORE STAGE~ under control !!!!!!!!!! big laugh
(FYI: gue suka krn gebukan drumnya asik banget... wiiii~~!!!! let's sing! )

alhasil... S lagi... gue kira masuk ENCORE EXTRA, ternyata nggak whaaat!?

5 stage, S semua geto.. wuih...
(sayangnya sepi banget pas kesana... ... )

ud gitu, gue balik lagi ke skul krn maid gue ngira gue masi di dlm skul big laugh big laugh
(terpaksa gue bohongin kalo gue lagi di Cascade dan buka FB via HP)
Back to top Go down
View user profile http://blog.oricon.jp/xephy-n/
Sponsored content




PostSubject: Re: cchi3z experience LOL part 2   Today at 9:48 pm

Back to top Go down
 
cchi3z experience LOL part 2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» I know the volcano story is becoming part of history.
» What's your favorite part of the newspaper?
» Movie Hmoob : Vaj Tuam Thawj Part 1.1
» Fechtbüch - By Antonio Castigliano
» THE STORY OF THE STAR-CROSSED LOVERS...(REVIVED)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BEMANI Indonesia :: Creativity Corner :: Writing & Poetry-
Jump to: